Websites

Heeft u een website nodig of uw huidige website voldoet niet meer aan de eisen van deze tijd? Dan bent u bij Salad aan het juiste adres. Salad bouwt en ontwikkelt websites voor het midden- en klein bedrijf. Ook het onderhouden van de website kunt u door Salad laten doen. Wij zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en trends als het gaat om uw bedrijf te presenteren op het internet. U kunt een eenvoudige of een meer gecompliceerde website bij ons laten maken die aan uw wensen voldoet.

Verder kunnen wij de volgende oplossingen voor u verzorgen:


Internet applicaties

Een internet applicatie is een applicatie die via het internet te benaderen is. Er zijn talloze voorbeelden te bedenken van internet applicaties. Bijvoorbeeld een webshop, een applicatie om mailingen mee te kunnen versturen of een CMS om websites mee te onderhouden.


Intranet applicaties

Een intranet applicatie is een op internet technologie gebaseerde applicatie, die vaak alleen via uw eigen bedrijfsnetwerk te benaderen is. De mogelijkheden zijn eindeloos en koppelingen met andere systemen vaak een vereiste.


Bestelsystemen

Bestelsystemen zijn vandaag de dag voor veel bedrijven een onmisbaar onderdeel van het verkopen van hun producten. Salad heeft hierin ruime ervaring. Voor diverse horeca groothandels heeft Salad een geheel op maat bestelsysteem geschreven. Klanten van deze horeca groothandels kunnen online hun bestelling plaatsen, bestellijsten aanmaken en beheren en het gehele assortiment raadplegen. Deze bestelsystemen worden realtime bijgewerkt door de back-office applicaties van de horeca groothandel, waardoor er altijd actuele gegevens op het internet worden getoond.


Mobiele oplossingen

Wij bieden mobiele oplossingen voor uw bedrijf, zodat uw website of applicatie goed gepresenteerd wordt op bijvoorbeeld een telefoon of een tablet.


Koppelingen

Het is mogelijk om koppelingen te schrijven zodat uw bedrijfsapplicatie kan communiceren met uw website of applicatie. Dit is zeker van toepassing voor webshops of bestelsystemen, maar er zijn meer mogelijkheden te bedenken waarvoor u uw bedrijfsgegevens zou kunnen koppelen aan een website dan wel applicatie.


Hosting

Salad biedt de mogelijkheid om uw website of applicatie te hosten.

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.

Projecten