Horesca portal

Horesca is een grote landelijke organisatie van samenwerkende zelfstandige groothandels voor horeca en grootverbruik. Horesca-leden voorzien dagelijks een brede klantenkring van een totaalpakket food en non-food, diepvries en vers.

Voor deze organisatie wordt momenteel een nieuwe portal gebouwd om daarin een aantal zaken online te regelen. Zo wordt onder andere een nieuwe versie geschreven van een order systeem waarmee de inkopers van de groothandels orders kunnen plaatsen bij een leverancier. Deze orders worden verzameld en vervolgens doorgegeven aan de betreffende leverancier.

Daarnaast komt er in deze portal een nieuwe toepassing om het versturen van reclame folders en magazines aan bedrijven bij te houden. Het gaat hier om een databank met adressen waarvoor bepaald wordt of een folder per post of digitaal verstuurd moet worden.

Ook biedt deze portal de mogelijkheid om bestanden en documenten uit te wisselen die voor de leden onderling interessant kunnen zijn. Denk hierbij aan contracten met energie leveranciers, de aanschaf van vrachtwagens enzovoort.

Voor dit project gebruikt Salad het Microsoft .NET Framework 4.5 met Entity Framework 6, SQL Server 2008 R2, Microsoft MVC (Model View Controller) 5, jQuery en het Bootstrap framework.

Projecten